Forum GothicRock.fora Strona Główna
FAQ Profil Szukaj Użytkownicy
Grupy

Prywatne Wiadomości

Rejestracja Zaloguj
Galerie

Terry Balsamo
Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat >

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
GothicRock.fora > Pozostali członkowie

Autor Wiadomość
Amy_Lee
Administrator



Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 830
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z Gdańska
Płeć: dziewczyna

Terry Balsamo    



Terry Balsamo (ur. 9 października 1972 w Tampa na Florydzie) - amerykański gitarzysta.
W 1994 grał w Limp Bizkit, a w latach 1999–2003 w Cold. W 2003 roku rozpoczął współpracę z zespołem Evanescence.

Dyskografia

Cold:
13 Ways to Bleed on Stage (2000)
Year of the Spider (2003)

Evanescence:
Anywhere But Home (2004)
The Open Door (2006)


Post został pochwalony 0 razy
Post Czw 23:02, 24 Cze 2010
 Zobacz profil autora
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Jump:
Skocz do:  

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa).
Obecny czas to Czw 7:53, 18 Sty 2018
  Wyświetl posty z ostatnich:      


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB: © 2001, 2002 phpBB Group
Template created by The Fathom
Based on template of Nick Mahon
Regulamin