Forum GothicRock.fora Strona Główna
FAQ Profil Szukaj Użytkownicy
Grupy

Prywatne Wiadomości

Rejestracja Zaloguj
Galerie

Anne Nurmi
Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat >

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
GothicRock.fora > Wokalistki

Autor Wiadomość
Amy_Lee
Administrator



Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 830
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z Gdańska
Płeć: dziewczyna

Anne Nurmi    



Anne Marjanna Nurmi (ur. 22 sierpnia 1968 roku w Tampere), to fińska wokalistka, muzyk i kompozytor, znana z występów w grupie muzycznej Lacrimosa. Obecnie zamieszkała w Szwajcarii.

Dyskografia

1)Lacrimosa:

Inferno - 1995
Stille - 1997
Elodia - 1999
Fassade - 2001
Echos - 2003
Lichtgestalt - 2005


Post został pochwalony 0 razy
Post Śro 0:08, 06 Paź 2010
 Zobacz profil autora
Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Jump:
Skocz do:  

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa).
Obecny czas to Czw 18:52, 14 Gru 2017
  Wyświetl posty z ostatnich:      


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB: © 2001, 2002 phpBB Group
Template created by The Fathom
Based on template of Nick Mahon
Regulamin