Forum GothicRock.fora Strona Główna
FAQ Profil Szukaj Użytkownicy
Grupy

Prywatne Wiadomości

Rejestracja Zaloguj
Galerie
Tristania
Zobacz poprzedni temat | Zobacz następny temat >

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
GothicRock.fora > Zespoły

Autor Wiadomość
Amy_Lee
Administrator



Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 830
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z Gdańska
Płeć: dziewczyna

Tristania    



Tristania - norweska grupa muzyczna wykonująca gothic metal.

Obecny skład zespołu:
Mariangela "Mary" Demurtas - śpiew (od 2007)
Anders Høyvik Hidle - gitara, śpiew (od 1997)
Ole Vistnes - gitara basowa, śpiew (od 2009)
Einar Moen - instrumenty klawiszowe (od 1997)
Gyri S. Losnegaard - gitara (od 2009)
Tarald Lie - perkusja (od 2006)
Kjetil Nordhus - śpiew (od 2009)

Byli członkowie:
Østen Bergøy - śpiew (1998-2001, od 2001-2009)
Vibeke Stene - śpiew (1997-2007)
Kenneth Olsson - perkusja (od 1997-2005)
Kjetil Ingebrethsen - śpiew (2002-2006)
Morten Veland - gitara, śpiew (1997-2000)
Svein Terje Solvang - gitara (2005-2008)
Rune Østerhus - gitara basowa (1997-2009)

Dyskografia

Albumy studyjne:

(1998) Widow's Weeds
(1999) Beyond the Veil
(2001) World of Glass
(2005) Ashes
(2007) Illumination
(2010) Rubicon

Inne:

(1997) Demo
(1997) Remake (wydanie studyjne dema)
(1998) Widow's Tour (zapis koncertu na VHS z utworami z pierwszej płyty)
(1999) Angina (singel)
(2005) Midwinter Tears (kompilacja Remake, Angina i Widow's Tour na DVD)
(2007) Sanguine Sky (singel)


Post został pochwalony 0 razy
Post Sob 0:13, 26 Mar 2011
 Zobacz profil autora
Nigrette
Poliglota



Dołączył: 21 Cze 2010
Posty: 280
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Piotrków Trybunalski
Płeć: dziewczyna

   

hm nie znam, muszę ich "obczaić "

Post został pochwalony 0 razy
Post Sob 0:50, 26 Mar 2011
 Zobacz profil autora
Amy_Lee
Administrator



Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 830
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z Gdańska
Płeć: dziewczyna

   

Ja dopiero niedawno ich poznałam... I jestem pod wrażeniem...

Post został pochwalony 0 razy
Post Sob 1:02, 26 Mar 2011
 Zobacz profil autora
Nigrette
Poliglota



Dołączył: 21 Cze 2010
Posty: 280
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 4 razy
Ostrzeżeń: 5/5
Skąd: Piotrków Trybunalski
Płeć: dziewczyna

   

jak przesłucham więcej piosenek bd mieć jakieś dokładniejsze zdanie, ale wydaje się ie najgorszy ;

Post został pochwalony 0 razy
Post Sob 15:29, 26 Mar 2011
 Zobacz profil autora
Amy_Lee
Administrator



Dołączył: 10 Lis 2009
Posty: 830
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Z Gdańska
Płeć: dziewczyna

   

Mi się bardzo podoba głos Viebke... Ta nowa wokalistka średnio mi się podoba...

Post został pochwalony 0 razy
Post Sob 19:33, 26 Mar 2011
 Zobacz profil autora

Napisz nowy temat Odpowiedz do tematu
Forum Jump:
Skocz do:  

Wszystkie czasy w strefie EET (Europa).
Obecny czas to Czw 19:00, 14 Gru 2017
  Wyświetl posty z ostatnich:      


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB: © 2001, 2002 phpBB Group
Template created by The Fathom
Based on template of Nick Mahon
Regulamin